Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بولتن نیوز»
2024-04-29@17:40:17 GMT

افتادگی پلک بر اثر نگاه زیاد به صفحه گوشی موبایل

تاریخ انتشار: ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۲۳۵۰۳۷

به گزارش بولتن نیوز، حسین خسروی، کارشناس و پیشکسوت روابط عمومی و ارتباطات در جمع دانشجویان حوزه روابط عمومی و تبلیغات گفت: مطابق برخی آمارهای موجود تقریبا نیمی از جمعیت کشورمان با سایت‌های اجتماعی و بیشتر با تلگرام در ارتباط هستند. مردم خواه ناخواه در ده‌ها گروه و کانال با موضوعات مختلف عضو هستند که واقعا فرصت لازم برای مطالعه تمامی مطالب منتشره در فضای تلگرام را ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معمولا راه حل برای برون رفت از مواجهه با انبوه اطلاعات و عکس‌ها و فیلم‌های ارسال شده گذر سریع و به عبارتی ورق زدن سریع صفحه موبایل است که بتوان در کمترین فرصت به انتهای هر صفحه رسیده و به سراغ گروه و کانالی دیگر رفت تا گوشی‌ به روز تر و تمیز شود. خوب در این میان چه اتفاقی می‌افتد؟

حسین خسروی افزود: چشم ناگزیر است وقتی که انگشت روی صفحه گذاشته می‌شود، هر چه در توان دارد از مطالبی که به سرعت در صفحه گوشی بالا می‌رود، گذر کرده و در واقع چیزی از محتوای پیام‌ها متوجه نشده و گیج شود. خوب طبیعی است که این رفتار نامتعارف با چشم، سبب خستگی و گیجی چشم شده و اغلب مشاهد می‌شود که وقتی افراد پس از مدتی گوشی را کنار می گذارند تا به کار دیگری بپردازند دچار سرگیجه شده و احساس می‌کنند چشمانشان تیره و تاره شده است.

وی ادامه داد: اشکال و آسیب بزرگ دیگر آن است که ما معمولا صفحه گوشی موبایل را پایین تر از صورت خود گرفته و چشم ناگزیر است که دائم به پایین نگاه کند بنابراین پلک‌ها به مرور عادت می کنند که به سمت پایین و روی چشم‌ها بیافتند و بعد از مدتی متاسفانه فرد دچار افتادگی پلک‌ها و تنبیلی عضلات مربوطه شده و صورت و اطراف چشم را از ریخت و قیافه و حساسیت خاص خود می‌اندازد.

مدرس آموزش خانواده در ادامه بیان داشت: بگذریم که نشستن و تمرکز طولانی مدت بر گوشی موبایل عوارض و ناخوشی‌های زیادی را به ستون فقرات و گردن و کمر وارد می‌نماید و متاسفانه مردم و به ویژه جوانان ما نمی‌دانند که در آینده نه چندان دور چه بلایی بر سر خود می‌آوردند.

این مولف کتاب روابط عمومی و ارتباطات در پایان اظهار داشت:‌ از این رو بنده اکیدا توصیه می‌کنم که مردم عزیزمان واقعا همت کنند ساعت و وقت مشخصی را برای استفاده از سایت‌های اجتماعی و فضای مجازی از طریق گوشی موبایل در نظر بگیرند چرا که بیم آن می‌رود تا پنج یا ده سال آینده عوارض ناشی از کمردرد، گرن درد و ناراحتی‌های چشمی جامعه شهروندان ایرانی را به شدت اذیت کند که طبیعتا هرینه‌های سنگین بهداشتی و درمانی را بر دوش جامعه و کشور تحمیل خواهد کرد.

منبع: بولتن نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bultannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بولتن نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۳۵۰۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو راهکار کاهش ارزبری واردات بی رویه موبایل

مدیریت تبلیغات پنهان اقلام لوکس و همچنین بازگشت به مدل خدمات پس از فروش رسمی می‌تواند در یک بازه مشخص زمانی منجر به کاهش ارزبری سنگین حوزه تلفن همراه شود. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، در حال حاضر شاهد هستیم که تلفن همراه به دومین کالای ارزبر کشور تبدیل شده است. بخش عمده ارز وارداتی تلفن‌های همراه نیز با نرخ دولتی وارد کشور می‌شود چرا که دولت تلفن همراه را به عنوان یک کالای ضروری برای مصارف مردم در نظر گرفته است.

واردات 3.2 میلیارد دلاری گوشی تلفن همراه در سال گذشته

باید توجه داشت که در شرایط محدودیت‌های ارزی که وجود دارد، میزان ارزی که به واردات تلفن همراه تخصیص پیدا می‌کند از برخی ردیف‌های مختلف کالاهای اساسی بالاتر است. در اینکه واردات تلفن همراه یک امر ضروری است شکی نیست اما رقم کنونی واردات بسیار بالا است و همین موضوع سیاست‌گذار را ناچار می‌کند تا برای کنترل مصارف ارزی دست به اقدام بزند.

در این زمینه دو راهکار پیش روی دولت قرار دارد. اول جایگزینی واردات با تولید داخلی که در حال حاضر دور از ذهن به نظر می‌رسد. اما راهکار دوم که می‌تواند جنبه عملیاتی داشته باشد، جلوگیری از تقاضاهای مصرفی غیرواقعی است. موضوع جلوگیری از تقاضاهای غیرواقعی را می‌توان در دو بخش بررسی کرد. بخش اول که مهم‌ترین مسیری است که باید پیگیری شود، فراهم شدن خدمات پس از فروش رسمی است.

بخش دوم کنترل تقاضای مصرفی غیرواقعی برای تلفن همراه نیز کنترل و کاهش تبلیغات پنهان تلفن‌های همراه لوکس است.

کاهش ارزبری 15 درصدی واردات تلفن همراه با عملیاتی شدن خدمات پس از فروش رسمی

مهم‌ترین توصیه‌ای که می‌توان برای کاهش ارزبری تلقن‌های همراه داشت، تحقق خدمات پس از فروش رسمی است. نمونه این مسئله را به صورت مستقیم و غیرمستقیم در گذشته شاهد بوده‌ایم. خدمات پس از فروش رسمی سبب کاهش هزینه‌های مصرف‌کننده خواهد شد. در حقیقت خدمات پس از فروش بخشی از هزینه تمام شده تلفن همراه است و اگر چنین خدماتی در ایران وجود داشته باشد، مصرف‌کننده دیگر نیازی به پرداخت هزینه‌های اضافی برای گارانتی و ... نخواهد داشت.

ضمن این که با وجود دفاتر خدمات رسمی می‌توان شاهد واردات تلفن‌های همراه با کیفیت بود چرا که شرکت اصلی دیگر مسئول مشکلات کالاهای وارد شده خواهد بود. به این ترتیب اگر تاجر یا واردکننده‌ای کالای بی‌کیفیت وارد کشور کند، به سرعت مشخص خواهد شد.

نکته دیگری که وجود دارد این است که با ارائه خدمات پس از فروش با کیفیت می‌توان انتظار داشت که عمر تلفن‌های همراهی که در اختیار کاربران قرار دارد افزایش پیدا کند. در حال حاضر عمر متوسط تلفن‌های همراه در ایران 2 سال است. 

واردات کالای با کیفیت در کنار ارائه خدمات پس از فروش رسمی و ارزان قیمت می‌تواند عمر مفید تلفن‌های همراه را به عنوان یک کالای مصرفی افزایش دهد. تخمینی وجود دارد که اگر این اقدامات بتواند تقاضای واردات تلفن‌های همراه را تا 15% کاهش دهد، میزان واردات که هم اکنون به بیش از 3 میلیارد دلار می‌رسد، به 2.5 میلیارد دلار کاهش خواهد یافت. به نظر می‌رسد که با تحقق این پیش‌فرش، عمر متوسط تلفن‌های همراه در ایران به 3 تا 5 سال برسد. این مسئله اثر مهمی در کاهش تقاضا خواهد داشت.

تبلیغات پنهان کالای لاکچری را مدیریت کنید

با جلوگیری از تبلیغات پنهان کالای لوکس وارداتی، تقاضای مصرفی و تعویض کاهش پیدا خواهد کرد. در حقیقت تبلیغات یک برند را به شکل غیر مستقیم زیاد می‌بینیم و می‌شنویم. معمولا هم افرادی که در فیلم‌ها و سریال‌ها نقش لاکچری دارند از همین تلفن‌های همراه استفاده می‌کنند.

در نتیجه کنترل تبلیغات پنهان کمک خواهد کرد تا اولا تقاضای این دسته از کالاهای لوکس کاهش پیدا کند و دوما احساس نیاز کاربران به تعویض تلفن همراه خود پیش از پایان عمر آن را کم می‌کند. به این ترتیب می‌توان انتظار داشت تا تقاضای واردات کالاهایی که حدود هزار دلار قیمت دارند و به همین دلیل ارزبری بالایی نیز دارند کاهش پیدا کند.

در صورت تحقق این هدف، شاهد اثرگذاری بالایی در کاهش واردات تلفن‌های همراه گران قیمت خواهیم بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نصب همزمان ۲ اپ در موبایل اندروید ممکن شد
  • قیمت گوشی s۲۳ ultra + مشخصات و مقایسه با آیفون ۱۵ پرومکس امروز ( ۱۰ اردیبهشت)
  • برگزاری دوره‌ی آموزش مهارت‌های رسانه‌ای موبایل آوین نو
  • چطور هم وزن کم کنیم و هم از افتادگی پوست جلوگیری کنیم؟
  • قیمت گوشی سامسونگ a۵۴ امروز (۹ اردیبهشت) + مشخصات و دوربین galaxy a۵۴ Samsung
  • تفاوت های آیفون 13 و 13 پرو در چیست ؟
  • هیچ چیز جز گوشی موبایل لازم ندارید
  • دو راهکار کاهش ارزبری واردات بی رویه موبایل
  • روایت یک کارگردان از فیلمسازی در نوجوانی/ هیچ چیز جز گوشی موبایل لازم نیست
  • آموزش: ۸ ترفند ساده برای شارژ سریع‌تر گوشی