Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - "از نظر زيباشناسي، چشم‌ها مهم‌ترين جزء صورت هستند، چشم‌ها نشان دهنده سن فرد و منعکس کننده حالات هيجاني و خلقي وي هستند، اما متاسفانه چشم‌ها و پلک‌ها زودتر از ساير اجزاي بدن، علائم پيري را نشان مي‌دهند. به دليل همين حساسيت، مي‌توان گفت که تب استفاده از جراحي‌هاي زيبايي پلک چشم، چند سالي است که داغ‌ شده و متقاضيان اين اعمال افزايش يافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش جام جم انلاين به نقل از ايسنا، بر همين اساس روزبروز بر شمار تبليغات و جملات اغواگرانه جهت ترغيب افراد به انجام اعمال جراحي زيبايي چشم بويژه در فضاي مجازي افزوده مي‌شود؛ جملاتي تاثيرگذار که مشتاقان زيباتر شدن آنهم به روش انجام جراحي را به اتاق‌هاي عمل گران‌قيمت مي‌کشاند.
بلفاروپلاستي يکي از اعمال جراحي زيبايي است که براي برداشتن پف پلک ها، اصلاح افتادگي پلک و برداشتن پوست اضافي آنها طراحي شده است و با توجه به تبليغاتي که توسط افراد، برخي پزشکان و کلينيک هاي زيبايي در خصوص آن صورت مي گيرد، افزايش اطلاعات افراد درباره اين عمل جراحي نه تنها خالي از لطف نيست که ضروري به نظر مي رسد.
دکتر هاشم افتخاري، عضو انجمن جراحان پلاستيک ايران در اين خصوص گفت: عوامل متعددي باعث افتادگي پلک مي‌شود، جراح بايستي اين عوامل را مورد بررسي و درمان قرار دهد و چنانچه نتيجه‌اي از درمان‌هاي جانبي حاصل نشد، آنگاه عمل جراحي براي بيماران تجويز مي‌شود.
افتخاري اظهار کرد: بلفاروپلاستي به عمل‌هاي جراحي روي پلک‌ها اطلاق مي‌شود، ولي هر فردي که دچار ورم(پف) يا افتادگي چشم است، کانديداي مناسبي براي اين عمل جراحي نيست. برخي عوامل مانند پرکاري يا کم‌کاري تيروئيد، اختلالات عملکرد کليوي، کمبود پروتئين‌ها و غيره، تغييراتي را به صورت ورم يا افتادگي روي پلک‌ها ايجاد مي‌کنند که در ابتداي امر بايستي بيماران از نظر اين بيماري‌هاي جانبي تحت بررسي کامل قرار بگيرند.
وي عنوان کرد: بررسي بيماري‌هاي جانبي سبب مي‌شود که منشاء ورم يا افتادگي پلک مشخص شود، شناخت و درمان منشاء اين بيماري‌ها، عارضه‌هاي مانند ورم يا افتادگي پلک را مرتفع مي‌کند و ديگر نيازي به عمل جراحي زيبايي در اين افراد نيست و تنها زماني عمل بلفاروپلاستي براي اين بيماران تجويز مي‌شود که نتيجه‌اي از درمان بيماري‌هاي جانبي حاصل نشود.
اين جراح پلاستيک تصريح کرد: در اصطلاح به افتادگي پلک "پتوز" مي‌گويند، اين عارضه نيز دلايل متفاوتي دارد، يکي از اين دلايل افزايش سن است، گذر زمان حالت پارگي و شلي در عضله بالا برنده چشم ايجاد مي‌کند، در نتيجه پلک فرد حالت افتادگي پيدا مي‌کند، گاهي اين افتادگي سبب آويزان شدن قسمت‌هاي طرفين پلک‌ها شده و تا حدودي ديد فرد را محدود مي‌کند که اين مشکل نيز با جراحي مرتفع مي‌شود.
افتخاري افزود: گاهي افتادگي چشم به دنبال تصادفات و آسيب‌هاي فيزيکي بوجود مي‌آيد، در اين افراد به عضله بالابرنده چشم صدمه وارد مي‌شود، همچنين در برخي موارد با کودکاني مواجه مي‌شويم که به صورت مادرزادي، افتادگي پلک دارند و اين امر مانع ديد درست‌ آنها مي‌شود، معمولا عضله بالا برنده پلک در اين کودکان تشکيل نشده که با انجام تمهيدات جراحي، پلک اين افراد را بالا نگه مي‌دارند. به طور کلي عمل بلفاروپلاستي بدليل ملاحظات زيبايي‌شناختي و ملاحظات اختلال در ديد صورت مي‌گيرد.
گاهي افتادگي ابرو باعث افتادگي پلک مي‌شود
وي در مورد عوارض جراحي بلفاروپلاستي گفت: چنانچه اعمال جراحي به درستي و رعايت اصول انجام شود، سبب رفع مشکلات بيماران خواهد شد، اما اگر اصول علمي و عملي در عمل جراحي لحاظ نشود، بيمار نيز به نتيجه مطلوب نخواهد رسيد.
افتخاري خاطرنشان کرد: بيماران در عمل بلفاروپلاستي در ابتدا بايستي تحت معاينه فيزيکي قرار گيرند، ممکن است افتادگي پلک يک فرد مربوط به افتادگي ابرو باشد که درمان اين نقيصه با افتادگي پلک کاملا تفاوت دارد و با رفع افتادگي ابرو افتادگي پلک نيز مرتفع خواهد شد. همچنين بررسي بيرون زدگي پلک، معاينه کامل پلک‌ها و معاينه شل بودن پلک‌ها قبل از عمل بلفاروپلاستي توسط جراح ضرورت دارد، چنانچه اين بررسي‌ها با دقت انجام نشود، ممکن است بيمار با عوارضي مانند برگشت پلک پائين، خشکي چشم، اشک‌ريزش در سرما و غيره مواجه شود.
وي بيان کرد: در عمل بلفاروپلاستي بايستي ميزان پوست پلک‌ها که قرار است طي اين عمل برداشته شود، بدرستي سنجيده شود، چنانچه پوست پلک بالا زيادتر از حد برداشته شود، پلک هاي بيمار در هنگام خواب باز مي‌ماند، برداشتن بيش از حد پوست پلک پائين نيز سبب برگشت آن خواهد شد که اين موضوع نيز عوارضي را براي بيمار بهمراه خواهد داشت.
ليزرها جايگزين عمل جراحي افتادگي پلک نمي‌شوند
افتخاري اظهار کرد: اصولا در عمل بلفاروپلاستي ليزر يا به عنوان چاقوي جراحي يا به منظور حذف چروک‌هاي ظريف دور چشم مورد استفاده قرار مي‌گيرد، در همين راستا بايد هر بيماري قبل از عمل جراحي تحت يک معاينه کامل قرار گيرد و روش درماني مناسب براي او لحاظ شود، در درمان افتادگي پلک از روش‌هاي متفاوتي مانند جراحي، پلاسما و غيره استفاده مي‌شود و بايد در نظر داشت که هر روش کاربرد خاص خود را دارد و هيچگاه ليزر جايگرين عمل جراحي نخواهد شد، همچنين روش‌هاي مختلف در کنار هم مي‌توانند نتيجه مطلوبي براي بيمار داشته باشند.
هزينه‌هاي درماني افتادگي پلک از 200 تا شش ميليون تومان
وي در خصوص هزينه‌هاي درماني افتادگي پلک عنوان کرد: هزينه افتادگي پلک با توجه به نوع درمان متفاوت است، ممکن است افتادگي پلک فردي با تزريق بوتاکس در نواحي پيشاني مرتفع شود که اين روش در حدود 200 هزار تومان هزينه دارد، اما اگر بيماري نياز به تمام روش‌هاي درماني داشت، هزينه تا شش ميليون تومان افزايش مي‌يابد، البته اين رقم کاملا سليقه اي است و ممکن است پزشکي در تهران رقم بالاتري براي اين درمان در نظر بگيرد.
افتخاري ادامه داد: در سن 40 تا 45 سالگي چين‌هاي پنچه‌غازي در گوشه‌چشم‌ها شکل مي‌گيرند که اين چين‌ها را مي‌تواند با تزريق بوتاکس يا ليفت پيشاني جبران کرد، در کنار آنهم با انجام ليزر به عنوان شيوه تکميل‌کننده مي‌توان چروک‌هاي دور چشم را درمان کرد.
کرم‌هاي ضدچروک تا زماني که استفاده مي‌ شوند، موثرند
وي در خصوص کرم‌هاي ضدچروک دور چشم بيان کرد: معمولا کرم‌هاي دور چشم تا زماني که استفاده مي‌شوند، موثر هستند وبه محض عدم استفاده از آنها، تاثير ايجاد شده از بين خواهد رفت، حتي برخي از آنها اثر فوري دارند و قبل از ميهماني استفاده مي‌شود، به طور کلي اثر اين کرم‌ها کوتاه مدت است.
افتخاري تصريح کرد: قوه جاذبه زمين منشاء يک سري تغييرات در بدن انسان‌هاست و پوست بدن افراد با گذشت زمان شل و افتاده مي‌شود، اين تغيير را مي‌توان در مقايسه يک نوزاد و يک فرد پير دريافت، به نظر مي‌رسد که در افراد پير، پوست بدن به سمت پائين شل و افتاده شده است، در حال حاضر روشي براي توقف يا فيکس روند پيري وجود ندارد، ممکن است روزي فرا رسد که بشر بتواند فرايند پيري را متوقف کند، اما امروزه اين اتفاق هنور محقق نشده است.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۸۳۷۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناخت زودهنگام اختلالات رشد، موثر بر عملکرد فردی و اجتماعی کودک در آینده

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز خراسان رضوی، دبیر اجرایی سیزدهمین کنگره روانشناسی کودک و نوجوانان گفت: از ابتدای تولد، کودکان و شیرخواران لازم است تحت نظر مراکز خدمات جامع سلامت بهداشتی، ارزیابی رشد و تکامل دریافت نمایند تا در صورت بروز اولین فاکتور‌های نگران کننده، خانواده به کارشناسان متخصص در این حوزه ارجاع داده شوند.

دکتر فاطمه محرری با اشاره به اینکه ۴ تا ۷ اردیبهشت ماه سیزدهمین کنگره روانپزشکی کودک و نوجوان در شهر مشهد برگزار شد، افزود: برخی از کودکان رشد و تکامل طبیعی را ندارند، به موقع صحبت نمی‌کنند و راه نمی‌روند و توانمندی‌های ارتباطی و اجتماعی متناسب با سن ندارند لازم است برای این کودکان به سرعت مداخلات تشخیصی و درمانی انجام گیرد.

وی گفت: شناسایی و درمان به موقع این اختلالات از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است برخی از کودکان از اولین مراحل رشد دچار نقص هستند و برخی در سنین بالاتر شاهد کاهش توانمندی تکاملی آنها هستیم که برای هر دو گروه باید درمان‌های مورد نیاز در نظر گرفته شود. 

دکتر محرری با اشاره به اینکه از جمله اختلالات عصبی تکاملی می‌توان به اختلال طیف اوتیسم و اختلال بیش فعالی و نقص توجه اشاره نمود تصریح کرد: متاسفانه در سال‌های اخیر شاهد رشد بیماران طیف اوتیسم هستیم، علاوه براین براساس ارزیابی‌های صورت گرفته ۵ تا ۱۰ درصد کودکان مبتلا به اختلال بیش فعالی و نقص توجه هستند و در شهر مشهد این امار به ۱۰ درصد می‌رسد.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: کودکان دچار اختلال بیش فعالی عملکرد تحصیلی، شناختی، عاطفی و اجتماعی مناسبی ندارند، بدلیل توجه و تمرکز ناکافی افت عملکرد تحصیلی داشته، در روابط بین فردی کنترل تکانه ندارند و از صبر و حوصله کمی برخوردارند که این موضوع می‌تواند باعث نگرانی خانواده شود.

دکتر محرری با اشاره به اینکه اختلال اوتیسم بیشتر کودکان پسر را درگیر می‌کند، اما اگر کودک دختری به این اختلال دچار شود شدت بیماری اش بیش از پسران است، اظهار کرد: در این کودکان تماس چشمی، خنده اجتماعی و ارتباط کودک با والد کمرنگ است و از همان ابتدا والدین با این علائم هشدار دهنده روبرو می‌شوند، اما در برخی از کودکان بعد از دو سالگی کودک دچار افت عملکرد می‌شود.

وی با تاکید براینکه مهمترین علت مراجعه والدین به مراکز درمانی عدم گفتار کودک است این در حالی است که پس از بررسی‌های بیشتر تشخیص اوتیسم برای کودک گذاشته می‌شود و درمان‌های متناسب با شرایط کودک برای او در نظر گرفته می‌شود، اظهار کرد: کودکان طیف اوتیسم ضعف در حوزه‌های ارتباطی و اجتماعی داشته، علائق محدود و رفتار‌های کلیشه‌ای و تکراری دارند، بنابراین برای این کودکان درمان‌های مختلفی مانند گفتار درمانی، مشاوره و آموزش‌های ویژه، بازی درمانی، کار درمان ذهنی و حرکتی توصیه می‌شود.

دکتر محرری با بیان اینکه همکاران متخصص کودکان و نوزادان در حوزه اختلالات عصبی تکاملی مسلط هستند و اکثر خانواده‌ها در قدم اول با متخصص اطفال مشکل کودک را در میان می‌گذارند و در صورت لزوم به سایر کارشناسان ارجاع می‌شوند، ابراز کرد: در اختلالات خفیف شروع با دارو درمانی نیست، اما اگر در معاینه کودک شاهد اختلالاتی در خواب، پرخاشگری یا صدمه زدن به خود و دیگران باشیم، درمان‌های دارویی نیز برای کودک توصیه می‌گردد که هیچ گونه خطری برای سلامتی کودکان ندارند و اعتیاد آور نیست.

وی تاکید کرد: خانواده‌ها باید علائم هشدار دهنده را بشناسند و به موقع برای درمان مراجعه کنند تا از پیامد‌های نامناسب بعدی جلوگیری شود و کودک بتواند حضور موثری در اجتماع داشته باشد.

دیگر خبرها

  • روش های موثر برای از بین بردن آسیب‌های ناشی از بدخوابی
  • افتتاح کتابخانه مرکزی رشت در رشد و بالندگی فرهنگی گیلان موثر است
  • چطور هم وزن کم کنیم و هم از افتادگی پوست جلوگیری کنیم؟
  • پیشرفت‌های شهرداری مبارکه نتیجه تعامل موثر با شورای شهر است
  • پیش‌بینی تازه درباره قیمت ارز، طلا، مسکن و خودرو
  • تاثیر اسباب بازی در نبوغ و رشد کودکان
  • معاونت املاک و حقوقی اقدامی موثر در پیشبرد اهداف دارد
  • شناخت زودهنگام اختلالات رشد، موثر بر عملکرد فردی و اجتماعی کودک در آینده
  • ۷میلیون ایرانی مبتلا به دیابت؛ زخم‌های دیابت، از سرطان کشنده‌تر است
  • (ویدئو) این ربات سرطان ریه را تشخیص می‌دهد