Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@18:51:13 GMT

خطرات تزریق ناشیانه بوتاکس!

تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۱۶۱۱۴۷

خطرات تزریق ناشیانه بوتاکس!

ایسنا/کرمانشاه یک متخصص پوست و مو نسبت به تزریق بوتاکس توسط افراد نابلد و غیرمتخصص هشدار داد و افزود: این تزریق ناصحیح ممکن است عوارضی چون دوبینی، تاری دید و افتادگی پلک داشته باشد.

دکتر مهرداد ملک در گفت و گو با ایسنا، در خصوص بوتاکس و عوارض آن، گفت: بوتاکس نوعی درمان برای زیبایی است که بطور معمول جهت رفع چین و چروک های صورت استفاده می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با تزریق این ماده حدود پنج تا شش ماه عضله در نقطه ای از صورت که در آن تزریق صورت گرفته فلج می شود و به نوعی خطوط و چین و چروک آن قسمت از صورت محو می شود.

ملک یادآور شد: هر درمانی در کنار مزایایی که دارد یک سری معایب هم دارد و برای بوتاکس هم همینطور است. این ماده هم عوارض خاص خود را دارد که به دسته عوارض تکنیکال، عوارض ماهیتی و برخی عوارض ناشی از بی دقتی خود بیمار تقسیم بندی می شوند.

وی افزود: عمده عوارض استفاده از بوتاکس، عوارض تکنیکال است، یعنی به دلیل تکنیک نادرست در تزریق بوتاکس، فرد بیمار دچار عارضه می شد.

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، گفت: این دسته عوارض بسته به محل تزریق شامل دوبینی، تاری دید، افتادگی پلک و ... بوده و ناشی از آن است که تزریق به خوبی و در نقطه درست صورت نگرفته است.

این متخصص پوست و مو اظهار کرد: دسته دوم ماهیتی است و مربوط به مواردی است که واکنش های آلرژیک به دنبال تزریق بوتاکسی ایجاد می شد، واکنش هایی مثل تورم، قرمزی و ...

ملک گفت: دسته سوم عوارض هم در پی بی دقتی خود فرد بیمار ایجاد می شود، بطور مثال زیاد فشار دادن نقطه تزریق می تواند مشکل ساز شود و عوارضی مثل افتادگی پلک ایجاد کند.

این متخصص پوست و مو اظهار کرد: با توجه به عوارض گفته شده چنانچه افراد مصر به انجام این کار هستند باید حتما به پزشک متخصص مراجعه کنند.

وی افزود: متاسفانه امروزه شاهد هستیم برخی افراد در آرایشگاه ها اقدام به تزریق بوتاکس می کنند که بسیار خطرناک است و ممکن است فرد را با عوارض جدی مواجه کند، بنابراین از افراد می خواهیم حتما برای انجام این کار به پزشکان متخصص در این زمینه مراجعه کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی كرمانشاه منطقه کرمانشاه بوتاكس تزریق بوتاکس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۶۱۱۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

‌ویزیت پزشکان‌ در کرمانشاه چند؟

ایسنا/کرمانشاه قائم مقام معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از ابلاغ تعرفه‌های جدید پزشکی خبر داد.

دکتر افشین باقرزاده در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به افزایش ۳۵ درصدی تعرفه های پزشکی و درمانی در سال جدید، گفت: این میزان افزایش در بخش های مختلف متفاوت است، اما بطور میانگین شاهد افزایش ۳۵ درصدی تعرفه های پزشکی و درمانی در سال جدید هستیم.

باقرزاده گفت: بر اساس ابلاغ صورت گرفته قیمت تعرفه های پزشکی در سه بخش دولتی، عمومی غیردولتی و خصوصی متفاوت است.

وی افزود: در بخش «دولتی» تعرفه ویزیت پزشک و دندانپزشک عمومی ۴۴ هزار و ۹۰۰ تومان، پزشک و دندانپزشک متخصص ۵۵ هزار و ۸۰۰ تومان، پزشک فوق تخصص ۶۷ هزار و ۸۰۰ تومان، پزشک متخصص روانپزشکی ۷۰ هزار و ۸۰۰ تومان، پزشک فوق تخصص روانپزشکی ۸۴ هزار و ۲۰۰ تومان، کارشناس ارشد پروانه دار ۳۸ هزار و ۴۰۰ تومان و کارشناس پروانه دار ۳۱ هزارو ۳۰۰ تومان است.

باقرزاده گفت: در بخش «عمومی غیردولتی» نیز تعرفه ویزیت پزشک و دندانپزشک عمومی ۵۶ هزار تومان، پزشک و دندانپزشک متخصص ۹۲ هزار تومان، پزشک فوق تخصص یکصد و یازده هزار تومان، پزشک متخصص روانپزشکی ۱۱۹ هزار تومان، پزشک فوق تخصص روانپزشکی ۱۳۶ هزار تومان، کارشناس ارشد پروانه دار ۴۹ هزار و کارشناس پروانه دار ۴۲ هزار است.

قائم مقام معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: در بخش «خصوصی» هم بر اساس ابلاغ صورت گرفته تعرفه ویزیت پزشک و دندانپزشک عمومی ۱۲۶ هزار تومان است که سهم بیمار از این میزان ۹۴ هزار و ۵۷۰ تومان است و مابقی آن توسط سازمان های بیمه گر پرداخت می شود، تعرفه ویزیت پزشک و دندانپزشک متخصص هم ۱۸۹ هزار تومان است که سهم بیمار از این میزان ۱۴۹ هزار و ۹۴۰ تومان است و مابقی توسط سازمان های بیمه گر پرداخت می شود.

وی تعرفه ویزیت پزشک فوق تخصص در بخش خصوصی را نیز ۲۴۱ هزار تومان اعلام و تصریح کرد: از این میزان سهم بیمار ۱۹۳ هزار و ۵۴۰ تومان است و مابقی توسط سازمان‌های بیمه گر پرداخت می شود.

باقر زاده تعرفه ویزیت پزشک متخصص روانپزشکی را نیز در بخش خصوصی ۲۵۱ هزار اعلام و تصریح کرد: سهم بیمار از این میزان ۲۰۱هزار و ۴۴۰ تومان است، تعرفه ویزیت پزشک فوق تخصص روانپزشکی هم در بخش خصوصی ۲۸۶ هزار تومان است که سهم بیمار از این میزان ۲۲۷ هزار تومان می باشد.

وی تعرفه ویزیت کارشناس ارشد پروانه دار در بخش خصوصی را ۱۰۲ هزار تومان و کارشناس پروانه دار را هم ۸۷ هزار تومان اعلام کرد.

باقرزاده گفت: در بخش خصوصی تعرفه ویزیت پزشک عمومی بالای ۱۵ سال سابقه هم جداگانه تعیین شده که ۱۴۴ هزار و ۹۰۰ تومان است و سهم پرداختی بیمار از این میزان ۱۳۴ هزار و ۷۰۰ تومان است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • علت فوت پزشک متخصص در جهرم چه بود؟
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان
  • علت فوت پزشک متخصص در استان فارس چه بود؟
  • آخرین قوانین کشورها برای مقابله با خطرات هوش مصنوعی
  • ابلاغ تعرفه‌های جدید پزشکی
  • خوب و بد قلیان‌ اکسیژن
  • خطرات عادت اشتباه پا گذاشتن روی داشبورد!
  • خطرات عادت عجیب پا گذاشتن روی داشبورد!
  • آیا استفاده از تابه‌های نچسب را باید کنار گذاشت؟
  • ‌ویزیت پزشکان‌ در کرمانشاه چند؟